pacek Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 witam, no nie ja ale kolega z którym razem latamy. tak się spieszył że zapomniał zmienić model w nadajniku a potem wszystko potoczuło się dość szybko, z 10 metrów pionowo w dól. O dziwo model ocalał jedyne yszkodzenie to złamany kołek ustalający w skrzydle. Kret który mieszkał pod spodem spadł z łózka. tak się parkuje.... :shock: Shot with Digimax A40 / KENOX Q1 at 2007-07-19 puk, puk Shot with Digimax A40 / KENOX Q1 at 2007-07-19 szok nic się nie stało śmigło całe oś prosta otrzepanie z ziemi i silnik gra gdyby nie złamany kołek w szkrzydle to zaraz mógłby latać Shot with Digimax A40 / KENOX Q1 at 2007-07-19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 ...też mi się to kiedyś zdarzyło, ale skutki były poważne :wink: :oops: Musiałem robić nowe skrzydła :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.