Wojtass_nt Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Mózg jeszcze skwierczy od dawki słońca więc napiszę krótko. Dzięki wszystkim za to, że byliście. Osobiście dziękuję szczególnie osobom wkręconym w szybowanie. Fotki znalazłem na: GoralInfo Dzien I GoralInfo dzien II Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Filmy: malopolskatv edit: Fotki kolegów ze Słowacji: edit: I relacja video z portalu TV Podhale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Składam serdeczne podziękowania dla Wszystkich Organizatorów za przygotowanie tak fajnej imprezy, zwspaniałą atmosferę jak zawsze na Pikniku w Nowym Targu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 I jeszcze kilka fotek: KLIK edit: i filmik edit: I jeszcze jeden filmik: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Kilka fotek zamieszczonych na stronie http://attp.pl/?page_id=24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jest i film z dreszczykiem 1:55 minuta filmu http://www.youtube.com/watch?v=QJL6sNX-_p4&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Witam, Podziękowania dla Kolegów z Nowego Targu za bardzo dobrze zorganizowaną imprezę i doskonały nastrój. Krótka fotorelacja na stronie link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Witam. Koledzy modelarze ,piloci RC -akrobatów szybowców i makiet których prawie nie było .Gdzie są :?: dlaczego niema na piknikach :?: :!: niewiem. Ja i moi koledzy z sekcji modelarskiej ,pragniemy podziękować tym którzy nie patrzyli na wiadomości pogodowe i zawitali do Nowego Targu.Od środy do niedzieli była piękna pogoda z przerwą 15 minutową w piątek wieczorem. Jeszcze raz wielkie dzięki i zapraszamy za rok w pierwszym tygodniu sierpnia tj. 4-5.08.2012 7 PODHALAŃSKI MODELARSKI AIR SHOW Pozdrawiam Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Kilka linków do filmów z pikniku kolegi Tibora ze Słowacji. Zatrudnimy Pawła za spikera na przyszły rok . Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Kto latał biało czerwoną Extrą 300? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Jak byś podał link do filmu to było by łatwiej odpowiedzieć Co do komentatora to jestem za. Ilość oklasków za tą chwilę co komentował przewyższała łączne ze wszystkich lat Aż tryska energia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Zatrudnimy Pawła za spikera na przyszły rok . Jestem za!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DjTommi Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witam. Kurde jak tak oglądam te fotki i filmiki to trochę żałuję, ze mnie tam nie było. Wilga Krzyśka po naprawie gotowa do holowania a szybowce moje na półce. No ale jakoś tak wyszło. Gratuluję imprezy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bostyl Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 żałuje że nie byłem na tej imprezie .Z relacji widać że się udała. Byłem w tym czasie na podobnej imprezie za Bonn w niemczech na euroflugtag.de .Też warto było .Można wejść na tę stonę i zobaczyć jak się bawił świat w dzień i w nocy na niebie .http://www.youtube.com/watch?v=25SW5CZysQo&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Jak byś podał link do filmu to było by łatwiej odpowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Dariusz Czekaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 koledzy powiedzcie mi, czy w niedzielę piknik skończył się o 15? W sobotę nie daliśmy rady zjechać, bo byliśmy z żoną prosto z drogi, a w niedzielę, synek się obudził za późno żeby dojechać do NT ze Szlachtowej, a potem kurcze nie starczyło już czasu na dojazd do 15. Szlag... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Tak. Niestety po 15 piknik już był zakończony W niedzielę kiedy najwięcej widzów przychodzi piknik powinien trwać do 18 co najmniej Wiem, że większość chce szybko wyjechać do domu ale mimo tego może warto o tym pomyśleć na następny raz :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniek Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Ja wyjechałem dopiero o 17-tej ale faktycznie po 15-tej już nikt nie latał. Z chęcią bym został dłużej i jeszcze polatał, lecz musiałem jechać z misją ratunkową na lotnisko do Piastowa. Tomku Wiga to już dwa dni po powrocie z Żaru była naprawiona, jak na ironię losu części zamienne leżały na półce w modelarni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witam. W zeszłym roku chcieliśmy zrobić zakończenie o 16 30 ale wszyscy chcieli wyjechać jak najwcześniej. Co do imprez za naszą zachodnią granicą to nigdy im nie dorównamy. Są duże kluby z dużą ilością członków ,a imprezy są czysto komercyjne ,za wstęp trzeba zapłacić a piloci są wybierani ,program dnia jest rozpisany wcześniej .Każdy wie o której godzinie ma pokaz.Piloci mają darmową kolację i zwrot połowy kosztów przejazdu. W POLSCE jest mnustwo dużych modeli tylko chęci trzeba . ale myślę że choć troszkę pilotów i modeli było mało ale zato wszyscy się nalatali ile chcieli. Pozdrawiam Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.