Wojtass_nt Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Tak sobie szperam po googlach: Ktoś z widzów opisuje pokrótce całokształt imprezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Wreszcie znalazłem chwilkę na zmontowanie krótkiego filmiku z koptera: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grześ Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witam. Szkoda że w sobotę nie był nakręcony ten filmik bo było dwa razy więcej modeli. I jeszcze trochę zdjęć na naszej stronie tj Roberta . www.rc.podhale.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek L Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Pozwolę sobie dodać linki do filmików z zawodów Freestyle. Bardzo dobra jakość, polecam 8) 1.Grzegorz Baraniak 37 pkt. 2.Dariusz Czekaj 34 pkt. 3. Paweł Czyżykiewicz 32 pkt. 4. Tibor Bekes 28 pkt. 5. Władysław Jarachowski 26 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ale to już byłooooooo Link do zdjęć Kuby: https://picasaweb.google.com/106191954774568856569/PiknikModelarski2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek L Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Było? Jakoś nie natknąłem się W każdym razie uznałem, że taka klasyfikacja z przypisanymi filmikami "na gotowo" może kogoś zaciekawić :wink: Zreszta, ty Wojtas to lepiej się chowaj pod stół bo huragan idzie a nie na forum siedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtass_nt Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Huragan już przeszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.