Foczka Opublikowano 8 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2014 W zeszłym tygodniu wzbiła się po raz pierwszy w niebo następna Cessna 182 Skylane z Lanyu (a właściwie obecnie VolantexRC). Film z tego wydarzenia w załączeniu. Model jest bez naklejek bo właściciel zażyczył sobie malowanie wg własnego pomsyłu. http://www.youtube.com/watch?v=a8RtFDZd2H4 P.S. Informujemy wraz z założycielem wątku, że Cessna znów jest dostępna w Polsce, link do sklepu w stopce. Poniżej zdjęcia z procesu obklejania modelu wg zamysłu właściciela: I gotowe - Cessna prezentuje się teraz następująco: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pułkownik Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Witajcie, zmontowałem tą Cessnę.Nie jestem zadowolony z silnika. Pracuje głośno, ma duże opory. Prawdopodobnie łożyska są złej jakości. Jakie silniki stosujecie opróćz tego fabrycznego dzwonka? Wytypowałem Axi 2814/20 Gold Line. Wszak napęd modelu to jedno z naistotniejszych rzeczy, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 5 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Po czym wnioskujesz że ma duże opory i co oznacza pracuje głośno? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.