konrad_1977 Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Witam. Po ładnych paru latach (około 20) postanowiłem powrócic do modelarstwa. Wcześniej nalezałem dozrzeszonej modelarni przy szkole podstawowej do której uczęszczałem i jeszcze pare lat po jej skończeniu. Modelarstwo zakończyłem na modelach latajacych na uwiezi. Teraz przymierzałem się na początek do Extrima. Jednak zauważyłem Artex że zaprzestał produkcji swoich modeli. Czy możecie polecic podobną konstrukcję wycinaną laserowo? Na codzień pracuje na programie Solid Works 9 i mam możliwośc przerysowania planów do formatu .dxf. Może ktoś posiada plany Extrima lub podobnego o rozpiętości skrzydel około 1200 mm (a może ma już w postaci .dxf)? Pozdrawiam wszystkich serdzecznie Konrad ze Szczecina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Witam ziomala. Ostatnio coraz częściej Szczecin gości na forum. :roll: .Podaj maila,jakieś plany się znajdą, i to dobre plany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.