Marcin Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Pytalem na epheli, ale jakoś cisza. Jaki regulator do Trex 450? Oryginalny Align podobno ma slaby BEC i moze robić jaja w czasie latania. Czy taki Turnigy Plush 40 styknie? Czy ładować się w osobny BEC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 tower pro 40H zaje***** regielek do450-tek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Co to znaczy wg ciebie? Jakies konkrety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ali1983 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 mi polecano na epheli: hk 55/60A lub właśnie tp 40H. kupiłem hk. nie wiem jak będzie się latać, bo helik jeszcze nie złożony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Wg mnie oryginalny regiel jest OK. Ma fajny slow start i governor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Lukasz, tylko straszono mnie, ze ten regiel nie wyrabia prądowo i potrafi sie wylączyc. Na razielatalem tylko zawisy na hali i byl gorący. Boje sie, ze w locie na powietrzu padnie i rex glebnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Mój jest zimny, tylko że fakt, mam zewnętrznego beca. Jak bym miał kupować, to bym pewnie wziął regla od 500tki. Niestety te inne regle nie do helików nie mają slow startu. Mnie to by bardzo przeszkadzało, pozatym można sobie przez nieuwagę zerwać zębatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 To moze zamiast regla po prostu zewnetrzny BEC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 To może kup na razie oryginalnego regla i zobacz czy się grzeje. Jak nie, to dopiero wtedy dokup beca. Generalnie to jest tak, że na ogół za większość wytwarzanego ciepła odpowiedzialny jest właśnie bec. Ja z mojej 450tki robię zdjęcia, czyli że dorzucam mu jeszcze jakieś dodatkowe 300g, mam na silniku największą z możliwych zębatek, silnik parzy, a regiel zimny. A duża jest różnica w cenie między reglem do 450 a 500? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Z tego co wiem, moj reg to oryginalna 30tka align tylko bez beca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 O, nawet nie wiedziałem że takie były. Mój ma 35A Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Marcin, nie grzeje sie nadmiernie ( na e500 , lotach bardziej agresywnych, troche plekow, zawisow itp regulator jest lekko cieply, tzw letni ;] ten fioletowy radiator swoje robi softstart tez dobry no i nie rozladowuje nadmiernie akumulatora , tzn napiecie nie spada u mnie ponizej 3,4v na celke obroty chodza plynnie, nie ma przeskokow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgruszka Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Wg mnie oryginalny regiel jest OK. Ma fajny slow start i governor.dokładnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.