spad Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 witam od dłuższego czasu chodzi mi po głowie zakup tego ravena http://allegro.pl/raven-zestaw-cnc-i1401041118.html może miał już ktoś z nim styczność (dokładnie z tym zestawem) potrzebuje też pomocy w doborze elektroniki (pod silnik elektryczny) z góry dziękuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Te zestawy sprzedaje kolega z forum kilop.Z nim możesz pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 ok dzięki za info na pewno się do niego odezwę pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal888 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Polecam,tu masz temat jak tenmodel zrobiono przez jednego z forumowiczow http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=27480 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignacy Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 Wszystkie modele, które wycina ten pan są bardzo dokładne i składa się je jak puzzle, dzięki temu szybciej można cieszyć się lotem. Szczerze polecam, moj Raven czeka na dobrą pogodę. Znajomy swoje Bronco też bardzo chwali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignacy Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Raven doczekał sie pogody, tak mi się rece trzęsły, że źle wylądowałem i połamałem skrzydełko. Zadzwoniłem do pana od którego na allegro kupiłem samolocik i radość moja nie miała granic gdy zaoferował,że nie ma problemu z wycięciem i wysłaniem nowego skrzydła. Zastanawiałem się czy nie wziąć zapasowego haha. Następne lądowanie powinno pójść bardziej gładko. Na symulatorze nie było takich strat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spad Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ignacy a na jakim osprzęcie latasz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignacy Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Witaj! silnik turnigy 1,2 kg ciągu serwa 9g aku 3s2200 mAh Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.