janusz1333 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 witam , kupiłam ładowarkę IMAX B6, może ma ktoś polską instrukcję obsługi, byłbym zobowiązany - pozdrawiam wszystkich - Janusz stamp@wr.home.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Cześć. Jest do innej ładowarki, ale soft jest ten sam. ftp://153.19.156.122/FTProot/modelarnia/ladowarka/e_station_bc6_polska_wersja_instrukcji.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam Mikołaj tak naprawdę to ładowarka, której instrukcję podałeś od IMAX B6 różni się tylko obudową. Takie same ładowarki jak IMAX B6 pojawiły się pod szyldem Turnigy. Też do nich pasuje ta instrukcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Witam Mikołaj tak naprawdę to ładowarka, której instrukcję podałeś od IMAX B6 różni się tylko obudową. Takie same ładowarki jak IMAX B6 pojawiły się pod szyldem Turnigy. Też do nich pasuje ta instrukcja. To też właśnie Wojtku napisałem używając innych słów. Te wszystkie Accucele, ECO6, imax b6, i pewnie jeszcze sporo innych różnią się tylko obudową. Sam uczyłem się obsługi iMAX'a B6 właśnie z tą instrukcją. Dasz sobie szybko radę, tak na prawdę to bardzo łatwa w obsłudze ładowarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.