elvis696 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Tak jak w temacie, potrzebuje instrukcji do tego regulatora, znalazłem takową w pewnym sklepie internetowym ale jej rozdzielczość jest bardzo słaba i nie mogę się z niej rozczytać :oops: , z góry Dziękuje za jakiekolwiek info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczma2 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Właśnie 15 min. temu walczyłem z programowaniem regulatorów HW30A i Sbey30A. Zrobiłem przeróbkę z cdr i silnik nie wchodził na pełne obroty, przed max wychyleniem drążka zrywała się synchronizacja. Po przeprogramowaniu timingu na high jest prawidłowa praca silnika. Więcej o silnikach i programowaniu z nadajnika napisałem na stronie www.rcmodelfordon.zafriko.pl w temacie Silniki 3f. A instrukcja jest do pobrania na www.abc-rc.pl przy tym regulatorze programowalnym. Prawdopodobnie więcej regulatorów można programować na tej zasadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.