HANS Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 moje pierwsze ujęcia FPV .. latam od niedawna ... wcześniej tylko heliki klasycznie byle nisko i szybko:) autodrom i jakis kolo na kole [vimeo] [/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam,filmik fajny a miejsce do latania znajome,oblatywałem tam jesienią zeszłego roku,razem z Mateuszem mojego Easy Glidera. O ile się nie myle,to Ty również latałeś wtedy swoim copterem. pozdrawiam,Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Tak Marcinie, znajome ^^ bo to własnie tam : ) Pojawiłbyś się ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_cbr Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Tak Marcinie, znajome ^^ bo to własnie tam : ) Pojawiłbyś się ^^ Bardzo chętnie,ale poczekam aż się trochę ociepli i podeschnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.