kuba94 Opublikowano 17 Stycznia 2011 Opublikowano 17 Stycznia 2011 W mojej aparaturze(E-sky 4 kanałowy, 35mHz) prawdopodobnie wysiadła końcówka mocy. I tu moje pytanie czy i na jaką mógłbym ją wymienić?
madrian Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Najlepiej kupić nową aparaturę... :wink: Przy tej "klasie" sprzętu naprawa jest w zasadzie nieopłacalna. Ale nim ciepniesz nadajnik w kąt, sprawdź czy nie spalił ci się po prostu kwarc w aparaturze. To częsta przypadłość w nadajnikach E-sky. Jeżeli to jednak nie kwarc, zastanów się nad aparaturą wyższej klasy. Moja Lamcia, po wymianie nadajnika, na Graupnerowski - od razu zyskała tyle chęci do życia i latania, że 0404 leży na oknie i się kurzy od paru lat. :wink: Ostatnio się zastanawiam, czy jej po prostu nie przerobić na Joystick do symulatora, zasilany po kablu, zamiast z baterii. Bo chyba tylko do tego się jeszcze nadaje. :twisted: Różnica w jakości sterowania była po prostu powalająca.
pawel66 Opublikowano 18 Stycznia 2011 Opublikowano 18 Stycznia 2011 kubie chodzi tylko o znalezienie zamiennika z wymianą nie będzie problemów :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.