obi_pl Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam serdecznie kolegów i koleżanki Forum znalałem przypadkowo przeglądając neta, jeśli chodzi o latanie modelami RC jestem początkujący, do tej pory bardziej zajmowałem się replikami plastikowymi. mam nadzieję, iż opinie i rady pozostałych forumowiczów pozwolą mi np. nauczyć sie bezkolizyjnego lądowania :-), jak na razie start to nie problem ale gorzej z posadzeniem samolotu z powrotem w calości na ziemi, ale jak to ktoś mądry napisał kiedyś - ziemia cierpliwa, każdego przyjmie :-). Na tą chwilę męczę Mustanga P51D, chciałbym także nawiązać kontakt z osobami ze Świebodzina lub z okolic, które także lubują się w lotach modelami RC - zawsze to weselej w kilka osób wyskoczyć polatać. Osoby ze Świebodzina lub okolic chętne do wspólnych lotów zapraszam gg 4135748 lub obi_pl@interia.pl. pozdroviska Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.