alenik Opublikowano 21 Lipca 2007 Opublikowano 21 Lipca 2007 Dumnie (pawie sie umywają ) chciałem pochwalić się kruszynką która mimo ze ma dopiero 17 dni jest najwspanialszą radością jaka mi się przydażyła *EDIT - zdjecia usuniete z powodu likwidacji serwera ktory je obslugiwał Juz nie moge sie doczekac wspolnego latania
qba Opublikowano 21 Lipca 2007 Opublikowano 21 Lipca 2007 gratulacje :mrgreen: miłego nocnego wstawania :wink:
motyl Opublikowano 21 Lipca 2007 Opublikowano 21 Lipca 2007 Gratki :] Ale nim doczekasz się wspólnego latania jeszcze setki razy będziesz miał zupełnie inne odczucia
MareX Opublikowano 21 Lipca 2007 Opublikowano 21 Lipca 2007 Faktycznie bardzo fajny i udany "model"! Moje gratulacje! A latanie masz , jak w banku. Z wózkiem, po zakupy, itd. itd. A kiedyś, jak już się przegryzie przez styropian /chyba, że mu dasz balsę :wink: /, będziesz miał kompana do prawdziwego latania.
Alianora Opublikowano 21 Lipca 2007 Opublikowano 21 Lipca 2007 A czy w komplecie byl zestaw RC? Gratuluje!
hubert_tata Opublikowano 21 Lipca 2007 Opublikowano 21 Lipca 2007 Musisz czuć się wspaniale Serdecznie gratuluję :* Gratuluję, i jednocześnie życzę bardzo dużo zdrówka dla dzidziusia (on czy ona?), dla kochanej żonki i przede wszystkim dla Ciebie Jak będziesz zmęczony, to pomyśl że inni też mieli/mają/będą mieli dzieci, i ten stan podobno da się jakoś wytrzymać
Tomek Opublikowano 21 Lipca 2007 Opublikowano 21 Lipca 2007 Witamy w klubie nie wyspanych i z tego powodu naprawdę bardzo szczęśliwych ludzi. Dużo zdrowia dla maleństwa i mamusi !
motyl Opublikowano 21 Lipca 2007 Opublikowano 21 Lipca 2007 Dużo zdrowia dla maleństwa i mamusi ! Tatusiowi tez się przyda bo kaca pewno leczyć trzeba będzie
alenik Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Opublikowano 22 Lipca 2007 Dziewczynka, Patrycja Ostatnie upalne dni i noce daja w kosc malenstwu jak i nam, rodzicom. Malutka nieustanie placze o jedzonko i piciu. Maly diabelek z niej sie robi Jezeli o mnie chodzi to nawet sie wysypiam, nie to co mamusia ktora lata z "cycem" do rozwrzeszczanego dzidziulka o kazdej porze.... nocy A cala reszta to sama przyjemnosc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.