Byczek Opublikowano 19 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Witam, jak w temacie chciałbym poznać wasze opinie na temat tych dwóch paliw a mianowicie praca silnika oraz jak wygląda odpalenie po zatankowaniu? czy są problemy? Jak na razie mam negatywną opinię o rapiconie ( może się mylę). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winiol8 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Możesz wyjaśnić dlaczego masz negatywną opinię o paliwie rapicon i sprecyzować o której mieszance, bo ja naliczyłem ich 9. Napisz też jaki silnik sprawdzałeś na tym paliwie i co się z nim działo? Ja używam paliwa flight 10 do mvvs 6,5 z czarną głowicą i wszystko jest ok, wsokie i niskie obroty, odpala natychmiast i nie przegrzewa się (świeca OS 8 ). 13000 obrotów na śmigle 10x6. Ostatnio kupiłem paliwo Arcticglow A1/19TLRD i A1/20 TLR i niebawem sprawdzę jak to paliwo działa na mój silnik. Zmieniłem paliwo tylko ze względu na cenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.