Rob Mc Fly Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Szperając po Allegro trafiłem na nowy (tak mi się przynajmniej wydaje) sklep modelarski. www.modelflyrc.com.pl Z pobieżnego przeglądnięcia oferty wypada całkiem nieźle- cenowo i asortymentowo. Miejmy nadzieję, że taki stan będzie trwał nadal a nie tylko na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Mówi Pan że jest "nieźle". Ale patrząc na ceny serv ,odbiorników to są znacznie droższe niż w innych sklepach (nie wszystko ,ale większość ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiQ27 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Mają Serva i Rakity. Jest dobrze :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Mają Serva i Rakity. Jest dobrze :jupi: Jest nawet lepiej niż dobrze bo mają "szbowce" i to nawet wsystkie tsy Ciekawe kiedy to poprawią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Wszystko drożej niż u konkurencji - porażka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tikicaca Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alianora Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Film modelu Fury Red 3D 0,00zł Mialem ochote zamowic 100 sztuk ale mi sie nie chce konta zakladac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 drogo i mała oferta... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.