Łukasz K. Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Witam!Mam dylemat.Kupuję nowy telefon.Możecie poradzić który byłby lepszy?Samsung ma Wifi a lg Bali nie.Za to lg ma chyba lepszy aparat.Może ktoś miał jeden z tych telefonów i może mi coś zaproponować?Dodam tylko że w moim pakiecie w playu Samsing kosztuje 149 zl A LG 99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 zdecydowanie samsung to MÓJ komentarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 i znowu 14 vs 12 to zalezy co chcesz miec.. wymien jeszcze jakie telefony mozesz miec w swojej ofercie karta czy abonament? ja mam w erze zwiekszylem abonament do 50zl ( z 35) bo daja 100minut i 500sms do wszystkich miesiecznie wczesniej mialem za 35zl 120min bez sms( 1 min =3sms) z tym ze teraz mialem mozliwosc wybrania telefonu a wiec oferowali mi samsunga wave 8500 za doplata 600zl , wave 533 za doplata 1zl i samsunga galaxy 3 za 99 ( wziolem znizke za punkty era premia to zaplacilem 1zl- bo cos zaplacic trzebabylo) jak juz domysliliscie sie wziolem galaxy gt i 5800 (3) bo najbardziej mi przypadl do gustu mimo iz wczesniej nastawilem sie na 8500 533 nawet nie wchodzil w gre bo po 1: rozsuwany.. ( tasma predzej czy poźniej padnie) po 2: wyrobia sie luzy poprzeczne tzn na zawiasach czy jak to nazwac przy sliderze gorna czesc komorki bedzie sie ruszala ( znam z autopsji) a po 2 jest za wolny i sie tnie.. ( poczytaj w necie) wybor nalezy do Ciebie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 31 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Chce dobre zdjęcia,dostęp do neta,ma być wygodny w obsłudze W erze byłem 6 lat,ale za bardzo ze mnie zdzierali(abonament)Teraz jestem w Playu Mixtura dobre warunki itd http://www.playmobile.pl/pl/telefony/Telefony/index.html Trzeba wybrać W pierwszym play mixtura W drugim Play mixtura 30zł 40 doładowań Te oba telefony przypadły mi do gustu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrax_ojz Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 W erze byłem 6 lat,ale za bardzo ze mnie zdzierali abonament i chyba go w papierowych pokemonach płaciłeś :twisted: dobra legenda tylko gdzie był smok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 ja tam staram sie nie przekraczac minut darmowych i sms'ow ez jestem 6 lat w erze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.