Way Opublikowano 9 Października 2007 Autor Opublikowano 9 Października 2007 Wczoraj syna położyłem na wagę i... wyskoczył sztański numer :devil: :devil: :devil: Waży dokładnie 6,66 kg :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: :devil: Mam szatana w domu 8) :mrgreen: :jupi:
Janeczek Opublikowano 9 Października 2007 Opublikowano 9 Października 2007 No to Modelarstwo Adeu !Bay , Bay! .......Ale nie martw sie- tylko na kilka lat ;D -potem wrocisz z "Malym Modelarzem " na Forum... Janek Ah ! jeszcze jedno ...GRATULACJE...
Way Opublikowano 9 Października 2007 Autor Opublikowano 9 Października 2007 Spokooojnie, mam czas. Dzisiaj sobie pofruwalem SIGiem przed gimnazjum szkolnym. Maja tam wieeelkie boisko nie tylko do piłki nożnej ale także stanowiska do strzelania z łuków :shock: , do koszykówki i siatkówki. Trawa tam na 5 mm przysrzyżona z systemem nawadniającym :crazy: W trakcie latania słyche od pracownika że zajęcia w gimnazju się skończyły. Po wylądowaniu patrze a w oknach uśmiechnięte mordki gimnazjalistów
Arek Pniewski Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 ...i ja dozuce moje 2 grosze , co prawda to odmiena "dziedzina modelarstwa" :wink: ale syn ci sie udal, trafiles w "10 " bedzie z niego Modell..... szczezre G R A T U L A C J E ..... niezapominajac rowniez o Malzonce chyle kapelusza za te 15 godzin.... z pozdrowieniami i oby sie zdrowo chowal PS. no moi chlopcy to juz 25 i 23 i jeden "dziurawiec" 15......wyrosli juz z pampersow :mrgreen:
motyl Opublikowano 11 Października 2007 Opublikowano 11 Października 2007 No model niezły Ale mój dobry kolega, mimo że nie modelarz ale modele żeźbi niezłe:D http://plock.naszemiasto.pl/wydarzenia/777973.html I to hurtowo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.