faciu Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Witam kolegów Mam przerobioną aparaturę Hitec OPTIC 6 na 2,4 ghz ,gdzie założyłem moduł jak w temacie. Ponieważ rozbudowuję flotę w moim królestwie, chciałbym zakupić dodatkowe odbiorniki do nadajnika Corony. Sam odbiornik jest w sprzedaży w granicach 70 zł w górę. Widziałem też różne inne odbiorniki na 2,4 ghz tańsze, lecz nie wiem czy będą współpracować z Coroną. Nie ukrywam , że chciałem troszkę zaoszczędzić kasy. Czy macie jakieś doświadczenie w tym zakresie i możecie polecić coś tańszego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rob Posted February 1, 2011 Share Posted February 1, 2011 Niestety nie ma zamienników Corony. Dostępne odbiorniki to: CR8D 8ch CR6D 6ch CR4D 4ch Tylko te działają i muszą być w wersji V2 czyli DSSS. Czasem pojawiają się FHSS ale tam był tylko jeden odbiornik Link to comment Share on other sites More sharing options...
faciu Posted February 1, 2011 Author Share Posted February 1, 2011 wielkie dzięki. Trochę szkoda, będę musiał zamiast 2 sztuk zakupić 1szt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.