Gość pitplane Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam Zapraszam na naszą najnowszą produkcję z kamerką na pokładzie . W roli głównej 4m makieta Lunaka. http://www.f3f-klif.pl/2011/02/lunak-na-koncu-swiata/ Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Aż mi się zachciało łikendu nad morzem. Nigdy nie byłem zimą na wybrzeżu. Co to za kamerka? Jakość jest niezła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Kamerka to zwykły brelok Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 suuper!!! Tylko pozazdrościć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrp Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Kamerka to zwykły brelok Piotr WOW! To mam chyba jakąś starszą wersję, bo różnica jest.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitplane Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Nie mam bladego pojecia jaka to wersja. Właścicielem kamery jest własciciel Lunaka a brelok wygląda zupełnie normalnie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malker Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 wersja #3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.