WiesiekB Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Temat może niezbyt orginalny ale co tam Chciałbym przywitać wszystkich zapaleńców latania i mam nadzieje że mnie też to wciągnie tak jak niektórych.... A tak krótko o mnie to mam na imie Wiesiek i mam 36 lat (ale duchem o wiele mniej) i jak to mowią na stare lata mnie chwycilo. Mieszkam w małej miejscowości niedaleko Nysy. Mam na dzień dzisiejszy na swoim końcie jeden rozbity model z depronu i złożony model Easy Glider z Multiplexu który miałem dzisiaj oblatywać z doświadczonym "pilotem" ale niestety wiatr mi to chyba uniemożliwi Tak wiec witam jeszcze raz wszystkich i mam nadzieje że nieraz moje lamerskie pytania nie wyprowadza nikogo z równowagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krykiet Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 No Witamy. ok. 2 tyg. mieszkałem w Grodkowie nawet ciekawe miasteczko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.