WiesiekB Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Temat może niezbyt orginalny ale co tam Chciałbym przywitać wszystkich zapaleńców latania i mam nadzieje że mnie też to wciągnie tak jak niektórych.... A tak krótko o mnie to mam na imie Wiesiek i mam 36 lat (ale duchem o wiele mniej) i jak to mowią na stare lata mnie chwycilo. Mieszkam w małej miejscowości niedaleko Nysy. Mam na dzień dzisiejszy na swoim końcie jeden rozbity model z depronu i złożony model Easy Glider z Multiplexu który miałem dzisiaj oblatywać z doświadczonym "pilotem" ale niestety wiatr mi to chyba uniemożliwi Tak wiec witam jeszcze raz wszystkich i mam nadzieje że nieraz moje lamerskie pytania nie wyprowadza nikogo z równowagi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krykiet Posted July 24, 2007 Share Posted July 24, 2007 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil_rc Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 No Witamy. ok. 2 tyg. mieszkałem w Grodkowie nawet ciekawe miasteczko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.