mirfia Opublikowano 6 Lutego 2011 Opublikowano 6 Lutego 2011 Hej, co sądzicie o tym zestawie ( http://www.azero.cz/cz/produkty/elektrovetrone/VS-05230/-grace-tango.html), lub jakieś doświadczenie proszę. Dzięki
z.nicgorski Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 Witam Brno ! Mam w prawdzie tylko Grace 2,7m(powiedzmy Standard) ale to tylko 30cm ? Model jest piękny i lata jak dostojny żaglowiec. Jest majestatyczny i posłuszny. Powiem że nawet dość mocny jak na swoją delikatną skorupę. Spadł z około 10m na dziub i nie uległ całkowitemu roztrzaskaniu. Skrzydła całe, kadłub lekko popękany ale dało się naprawić łatwo. W tamto lato nie używałem klap, coś mocno gubił wysokość ! Poza tym świetny model do "nudnego" latania w piękną pogodę. Na wyposażeniu mam silnik Dualsky XM3548CA6,regler XC4018BA, Smigło 12x6,5 AeroNaut, LiPoli 2200mA 25C, BEC własnej roboty-liniowe(analogowe), aparatura Futaba FC16. To tyle. Pozdrawiam Yszek
mirfia Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Dzięki, ja bym kupił dla niego w tym sezonie, napisałem producenta i jest duże zainteresowanie, ale tak jest czas dostawy około 1 tygodnia, to jest mój główny punkt jest to, że nie jest to chiński samolot, ale czeskiego produktu ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.