mirfia Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 Hej, co sądzicie o tym zestawie ( http://www.azero.cz/cz/produkty/elektrovetrone/VS-05230/-grace-tango.html), lub jakieś doświadczenie proszę. Dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
z.nicgorski Posted February 7, 2011 Share Posted February 7, 2011 Witam Brno ! Mam w prawdzie tylko Grace 2,7m(powiedzmy Standard) ale to tylko 30cm ? Model jest piękny i lata jak dostojny żaglowiec. Jest majestatyczny i posłuszny. Powiem że nawet dość mocny jak na swoją delikatną skorupę. Spadł z około 10m na dziub i nie uległ całkowitemu roztrzaskaniu. Skrzydła całe, kadłub lekko popękany ale dało się naprawić łatwo. W tamto lato nie używałem klap, coś mocno gubił wysokość ! Poza tym świetny model do "nudnego" latania w piękną pogodę. Na wyposażeniu mam silnik Dualsky XM3548CA6,regler XC4018BA, Smigło 12x6,5 AeroNaut, LiPoli 2200mA 25C, BEC własnej roboty-liniowe(analogowe), aparatura Futaba FC16. To tyle. Pozdrawiam Yszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirfia Posted April 4, 2011 Author Share Posted April 4, 2011 Dzięki, ja bym kupił dla niego w tym sezonie, napisałem producenta i jest duże zainteresowanie, ale tak jest czas dostawy około 1 tygodnia, to jest mój główny punkt jest to, że nie jest to chiński samolot, ale czeskiego produktu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.