wojtekbieszczad Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 witam jestem wojtek, mam 14 lat (rocznikowo) , mieszkam w skarżysku kamiennej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MironRC Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 siema Wojtek, nie rozpisuj się aż tak :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekbieszczad Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 to się trochę przedstawię bardziej mam 14 lat, zacząłem się od niedawna interesować samolotami zdalnie sterowanymi(ale na razie jestem w tym temacie zielony, nie mam żadnego pojęcia) chciałem napisać w jednym dziale co jaki samolot wybrać mam na początek ale nie mam tam takich uprawnień. Kiedy się to zmieni??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilbit Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 W powitalni na samej górze masz regulamin, jak włączysz ten temat to na samym początku jest TAKIMI CZERWONYMI I WIELGAŚNYMI LITERAMI NAPISANE :jupi: Więc czytać czytać i jeszcze raz czytać (sam popełniłem ten błąd ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekbieszczad Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 dzięki 48h to sporo a ja potrzebuje informacji jak najszybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micyg Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Do wytrwałych świat należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.