wojtekbieszczad Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 witam jestem wojtek, mam 14 lat (rocznikowo) , mieszkam w skarżysku kamiennej
MironRC Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 siema Wojtek, nie rozpisuj się aż tak :wink:
wojtekbieszczad Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 to się trochę przedstawię bardziej mam 14 lat, zacząłem się od niedawna interesować samolotami zdalnie sterowanymi(ale na razie jestem w tym temacie zielony, nie mam żadnego pojęcia) chciałem napisać w jednym dziale co jaki samolot wybrać mam na początek ale nie mam tam takich uprawnień. Kiedy się to zmieni???
kamilbit Opublikowano 7 Lutego 2011 Opublikowano 7 Lutego 2011 W powitalni na samej górze masz regulamin, jak włączysz ten temat to na samym początku jest TAKIMI CZERWONYMI I WIELGAŚNYMI LITERAMI NAPISANE :jupi: Więc czytać czytać i jeszcze raz czytać (sam popełniłem ten błąd )
wojtekbieszczad Opublikowano 7 Lutego 2011 Autor Opublikowano 7 Lutego 2011 dzięki 48h to sporo a ja potrzebuje informacji jak najszybciej
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.