Piotrek2136 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Witam, Dawno dawne temu kupiłem słuchawki bezprzewodowe SENNHEISER HDR120. Działają świetnie! Mam pytanie do biegłych w temacie. Da się ów słuchawki podłączyć do komputera bez "stacji dokującej"? Chodzi mi o to że chciał bym wrzucić sobie laptopa do plecaka i posłuchać muzyki bez kabelków które są mało wygodne... w laptopie mam oczywiście moduł bluetooth. Jeśli możliwe jest podłączenie do laptopa to zapytam dalej, a do telefonu? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 jesli maja bluetooth to tak.. z tym ze nie wiem jakim progrmame do komputera .. bo do telefonu to na lajcie ;] ( o ile mają bluetooth co juz mowilem) ja mam motorola S9 i z telefonem jest ok, bass dobry, glośno grają nie zacina sie.. czasem jak biegne to cos tam przerwie ale to nic takiego ale nie wiem jakim programem połączyć je z komputerem, macie jakies pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 właśnie telefon nie chce mi ich wyszukać.. ;/ EDIT.. na jakimś forum przeczytałem że są w systemie RF... czyli? nie bluetooth? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.