Piotrek2136 Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 Witam, Dawno dawne temu kupiłem słuchawki bezprzewodowe SENNHEISER HDR120. Działają świetnie! Mam pytanie do biegłych w temacie. Da się ów słuchawki podłączyć do komputera bez "stacji dokującej"? Chodzi mi o to że chciał bym wrzucić sobie laptopa do plecaka i posłuchać muzyki bez kabelków które są mało wygodne... w laptopie mam oczywiście moduł bluetooth. Jeśli możliwe jest podłączenie do laptopa to zapytam dalej, a do telefonu? Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
robraf Posted February 8, 2011 Share Posted February 8, 2011 jesli maja bluetooth to tak.. z tym ze nie wiem jakim progrmame do komputera .. bo do telefonu to na lajcie ;] ( o ile mają bluetooth co juz mowilem) ja mam motorola S9 i z telefonem jest ok, bass dobry, glośno grają nie zacina sie.. czasem jak biegne to cos tam przerwie ale to nic takiego ale nie wiem jakim programem połączyć je z komputerem, macie jakies pomysły? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrek2136 Posted February 8, 2011 Author Share Posted February 8, 2011 właśnie telefon nie chce mi ich wyszukać.. ;/ EDIT.. na jakimś forum przeczytałem że są w systemie RF... czyli? nie bluetooth? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.