diem Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Filmik z wczorajszych lotów. Goniony kopter to Hans, poskładał całość Grzegorz. Enjoy [vimeo]http://www.vimeo.com/19918291[/vimeo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Kozak, kozak to co Diem wyprawial na lotnisku to myslalem że zawalu dostane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 A tam od razu zawału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszek_K Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Przeciez na pierwszym obrazku widac ze jakies ziola bral :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 A tam od razu zawału haha Te niskie przeloty 20 cm nad ziemią To czlowiek o slabych nerwach od razy by się tam wyłożył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HANS Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 ja jestem kozak bo uciekałem skutecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Przeciez na pierwszym obrazku widac ze jakies ziola bral :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No co Ty, na video nie ma źle, dopiero na fotkach wyglądam jakbym kilo zielska wczesniej wypalił Hans następnym razem ja uciekam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Następnym razem? To czyli mam rozumieć że pojawiasz się w sobotę/bądź w niedziele ?:DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.