damiano_15 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Witam, Przymierzam się do zakupu takiego o to zestawu do transmisji video : http://abc-rc.pl/p/63/1493/fpv-transmiter-sygnalu-av-1-2ghz-700mw-4ch-xen-av12g--fpv-akcesoria-modele-kamery-.html i szukam odpowiedniej kamerki która zadowoliłaby mnie na jakiś czas. Wybór padł na tą: http://allegro.pl/kolorowa-kamera-kopulkowa-520-tvl-super-cena-i1444360378.html i pytanie czy dałaby rade czy może coś z abc-rc ? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cimek Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Kup sobie LawMate z Ebaya + do tego kamerkę 540TVL wyjdzie Cię o wiele taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano_15 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 czyli to zupełnie odpada? może jakiś konkretny przykład . Choć nie ukrywam wolałbym coś z polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Te zestawy FOX 1.2 są jak najbardziej wporządku. Kamerka na przetworniku sony, 0.3lux (o ile prawdziwe) tez będzie ok. Mimo wszystko z ebaya w podobnej cenie masz 540linii 0.1lux OSD. Lawmate psuje sie tak samo jak zestawy z chin. Niby lepsza gwarancja, ale gdy kupisz "chinczyka" u Mirka to na pewno lepszej gwarancji nigdzie nie dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano_15 Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 pogrzebałem troszkę na forum i znalazłem kamerkę która ponoć jest całkiem niezła. oto i to cud: http://cgi.ebay.pl/540TVL-SONY-CCD-Chipset-Color-Board-Video-Camera-OSD-/260504715885 cena jak najbardziej ok, tylko te zakupy zagraniczne mnie przerastają. Pozostaje mi tylko poczytać, popytać co i jak i może się skusze . Chyba, ze ktoś ma taką na sprzedaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Powszechnie znana i lubiana, latam z nią nawet w nocy Po zmroku przez tą kamerę widać jak w dzień, po zdjeciu gogli cięzko uwierzyć że jest tak ciemno. Gorąco polecam, wiele osób na niej lata. Zakupów za granicą nie ma co się bać. Ebay po polsku, paypal po polsku. Przelewasz pieniazki na paypal a pozniej placisz za jego pośrednictwem na ebay'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano_15 Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 A jednak przekonałeś mnie Właśnie zapłaciłem za kamerkę za pośrednictwem PayPal i teraz pozostaje mi tylko grzecznie czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 jaki obiektyw do tej kamery proponujecie? (do FPV) std jest 3.6mm ale to chyba za wąski ? coś ~2.5mm czy ~2mm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.