Przemek19962 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam, Tak jak w temacie, poszukuje modeli do 4D w Aerofly.Widzialem filmik jak gosciu lata takim modelikiem.Może widzieliscie gdzieś jakis modelik i posiadacie do niego link, podajcie jesli mozecie bo zchęcią bym sobie posmigał takim modelikiem do 4D Będę bardzo bardzo wdzieczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bubu2 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Podaj mi na PW adres emailowy, to Ci prześlę. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrro Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Mam Monsoon 4D, nie pamiętam czy był "fabrycznie" czy dogrywałem. Jeśli Cię to interesuje -> PW z @dresem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.