Balirc Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Cześć i czołem ! W niedziele po raz pierwszy udało mi się polatać w hali moim depromowym modelem yak - 54 który zrobiłem razem z tatą (a raczej tata razem ze mną :roll: w domu ) Chociaż sala była malutka jak na taki model , udało mi się wylatać 2 pakiety. Chciałbym podkreślić , że są to moje pierwsze loty na hali. Więc proszę o nie za dużą krytykę :wink: Filmik z lotów: http://vimeo.com/19903720 Galeria z kilkoma fotkami : https://picasaweb.google.com/101738988768397083351/Yak54# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Ja mam jedno ale... dlaczego taka dziadowska muzyka? A poza tym pozazdrościć też bym chciał kiedyś na hali polatać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daan Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 To raczej nie dziady śpiewają w podkładzie do filmiku (chyba że mają zniewieściałe głosy(: a sama muzyka pomimo, że dość znana, dziadowską nie jest. pozazdrościć, może i tak, a najlepiej trenować, trenować, trenować. fantastyczny filmik! trochę lepiej doświetlona sala mogła by być w przyszłości(: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 ... dlaczego taka dziadowska muzyka? Rozumiem, sąsiad, że Ty słuchasz jedynej słusznej? A o gustach słyszałeś? I o tym, że o owych gustach się nie dyskutuje? Bo gust jest jak :ass: , każdy ma własny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Bartosz Gaj, bardzo fajnie! Postaraj się więcej pracować sterem kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 karlem, ten sąsiad to zależy jak się patrzy Co do gustów... owszem, każdy ma swój... ale wszystko kiedyś się przejada... nawet keśka W taki oto sposób zarządzam koniec offtopa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 ten sąsiad to zależy jak się patrzy Masz "Łódź" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mack Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Filmik z lotów: http://vimeo.com/19903720 Galeria z kilkoma fotkami : https://picasaweb.google.com/101738988768397083351/Yak54# Calkiem O.K., zwlaszcza jak na taka mala hale i naturalne oswietlenie. (chyba że mają zniewieściałe głosy(: a sama muzyka pomimo, że dość znana, dziadowską nie jest. :jupi: :rotfl: :mrgreen: Siostro! Kaftan. :mrgreen: To sie nazywa komercyjny shi. :rotfl: I o tym, że o owych gustach się nie dyskutuje? Bo gust jest jak , każdy ma własny... Jest tez takie powiedzenie ,,Jak cie widza, tak cie pisza,, NO OFFENCE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kjuba13 Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 Jaka waga modelu do lotu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modrzej Opublikowano 17 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 karlem, Ale i Kutno dlatego mówię, że zależy jak się na to patrzy... chociaż już bardziej Łodziak niż Kutnianin Dobra koniec offa bo bana dostaniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 A wy sluchacie muzyki jaka jest podlozona czy interesujecie sie modelem ? Bo wg mnie to skupiacie sie na czyms co w tym filmie nie ma najmniejszego znaczenia i mysle ,ze takie texty (jak cie widza tak cie pisza) sa nie na m-cu i do tego bezczelne ,a zwracanie uwagi na to kto co podłozyl jest totalnie prostackie ,nie podoba sie to nie ogladaj. Gratulacje za ładny lot:D Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.