Ładziak Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Widocznie ze Spektrum miałeś identycznego pecha.
Cimek Opublikowano 21 Lutego 2011 Opublikowano 21 Lutego 2011 Napisałem Do Mirka (abc ) Albo reklamacja, albo nie wiem... Bo nie chce modelu stracić przez to że aparatura zdechła
pawel66 Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Napisał Vertigoo: chciałem powiedzieć ,że zasięg jest w porządku ,ale już mi w środku aparatury raz kabelki od steru kierunku się oderwały ,ale je przylutowałemPozwoliłem sobie przytoczyć wypowiedź jednego z kolegów naszego forum mowa tu oczywiście o turnigy 9 myślę ze to samo mówi za siebie.... Żeby w obudowanej aparaturze odpadały kable od płytek to jest już naprawdę nie do zaakceptowania.quote] W SANWACH był ten sam problem ale nie jako pojedyńczy przypadek :roll: Jak kupiłem turnigy to wszycy narzekali ze gó*no kupiłem, strach na tym latać itp. itd. po pół roku użytkowania bez najmniejszej awarii od gorącego lata do -10 powoli zaczynają się do niej przekonywać.
Vertigooo Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Cimek posłuchaj ja już na swoim dx'ie latałem i wszystko jest super ma o wiele szybszą reakcje niż stara futaba mam oczywiście system DSM2 odbiornik AR6200 z satelitą. Nie wiem może ty po prostu nie potrafisz obsługiwać tych aparatur bo taki pech jest nie realny i przestań sie czepiać wszystkich tylko dlatego że sam miałeś niepowodzenia.
Malker Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 bo taki pech jest nie realnyWszystko jest realne, nawet jeśli jest to świecące Ferrari czy błyszczący Bentley...A znacie takie powiedzenie: "Każdy Żyd swój towar chwali"?
Cimek Opublikowano 22 Lutego 2011 Opublikowano 22 Lutego 2011 Cimek posłuchaj ja już na swoim dx'ie latałem i wszystko jest super ma o wiele szybszą reakcje niż stara futaba mam oczywiście system DSM2 odbiornik AR6200 z satelitą. Nie wiem może ty po prostu nie potrafisz obsługiwać tych aparatur bo taki pech jest nie realny i przestań sie czepiać wszystkich tylko dlatego że sam miałeś niepowodzenia. Kozaczki, kozaczki maślane ,maślane szły sobie przez pola ,wydmy lasyy.... :devil: :devil: :devil:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.