modelpiotrek Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Polecam do oglądnięcia aż chciało by się mieć wehikuł czasu Historia Żaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Obejrzałem z przyjemnością i zapisałem na dysku na przyszłość Dziękuję za informację! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelpiotrek Opublikowano 18 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 Piotr czym to ściągnąłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Trzeba przechwycić link do filmu bezpośrednio.. ja się posłużyłem wtyczką firebug, ale można i tcpdump Nie chciałbym tego linku zamieszczać tutaj bezpośrednio, bo może serwis flyingtv.pl nie życzy sobie takiego ściągania. Jak ktoś sobie nie będzie mógł poradzić niech pisze na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.