rafal2145 Opublikowano 27 Lipca 2007 Opublikowano 27 Lipca 2007 Witam!Niedawno kupiłem sobie aparature Eclips'e 7.Mam symulator lotów Aero Fly Professional Deluxe.Mam też do tego interfejs na USB.Nie mogęlatać.Czy coś trzeba jeszcze do tego??Jak włanczam Aerfo Fly Professional Deluxe to nie wykrywa mi USB.
krykiet Opublikowano 27 Lipca 2007 Opublikowano 27 Lipca 2007 poszukaj w ustawieniach zeby przelaczyc na aparature
motyl Opublikowano 27 Lipca 2007 Opublikowano 27 Lipca 2007 Jak włanczam Aerfo Fly Professional Deluxe to nie wykrywa mi USB. A dlaczego ma ci tak wykryć ?? Bez odpalania AFPD system powinien ci wyryć sprzęt podpięty pod USB i zainstalować go jako zwykły kontroler. No chyba że masz oryginalny interfejs AFPD a nie ten z alledrogo, to może byc inaczej
Bartek2220 Opublikowano 27 Lipca 2007 Opublikowano 27 Lipca 2007 Ja tez posiadam taki kabel.Jest to Hitec.Interface USB zakończony końcówką "Mini Jack" .Po włożeniu kablado UsB komputer mi go wykrył,następnie zainstalowałem Aero Fly Professional Deluxe,następnie chciałem skonfigurować PP JOY'A ale gdy chciałem dać konfiguracje wyskakuje mi informacja że nie ma zainstalowanego jednego pliku mim tego że instalacja była.Proszę o pomoc
Gość slawekmod Opublikowano 27 Lipca 2007 Opublikowano 27 Lipca 2007 rafal2145 ,daj znać na moje GG i Ci pomogę.Pozdrawiam.
Marek_Spy Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Witam jak wykrył ze jest zainstalowany joystic pod usb to wystarczy w aerofly przełączyć program na joystic i musi chodzić . To ma być zgodne z kontrolerem PID . Bardzo fajne jest opracowanie quatro , http://quattro.haje.cz/view.php?cisloclanku=2005082201 zrobiłem ten interface i chodzi super . W razie potrzeby pomogę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.