TheMafio Opublikowano 21 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 Dziendobry wszystkim uzytkownikom forum. Mam na imię Michał, zaczele włąsnie swoją przygode z modelarstwem. Zaczynam wlasnie zbiorke materiałów i wiedz do budowy RWD by skazoo. Wiec niedlugo napewno zobaczycie moj temat i kilka mojich pytan na temat budowy. Moze wkoncu moje marzenie z dziecinstwa sie spelni i bede mial samolot na pilot :}. Pozdrawiam TheMafio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafciu Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witaj! Powodzenia w budowie! Dobra rada: tutaj nie pisze się "samolot na pilot" bo Cię "zjedzą" na samym początku :wink: Tutaj to nazywa się "zdalnie sterowany model samolotu" pilot to nadajnik Jeszcze jedna prośba: pisz po "polskiemu" tak żeby dało się to przeczytać Zyczę udanych modeli i lotów. Wysokości! Rafciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMafio Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Rafciu ale to wlasnie mialo tak zabrzmiec(samolot na pilot). Tzn. jako dziecko chcialem to jako jeden z prezentow na świeta i wtedy rodzice mi uświadomili ze mikołaj nie istnieje. Takie moje małe marzenie które mam zamiar teraz zrealizowac. Przepraszam za błedy ale jestem noga z ortografi plus skonczyłem tylko podstawówke w Polsce i mieszkam od 3lat w Anglii wiec wybaczcie. Normalnie pomaga mi Opera i sprawdzanie słów a tu niestety jestem nie na swojim komputerze i juz nie jest tak łatwo. Pozdrawiam Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.