kylorc Opublikowano 27 Lipca 2007 Opublikowano 27 Lipca 2007 Mam na imię Krzysztof F. Mieszkam w Świdniku. Modelarstwem RC zajmujae się od 2 lat, wcześniej zajmowałem się szybowcami swobodnie latającymi. Witam wszystkich na forum i pozdrawiam.
hubert_tata Opublikowano 28 Lipca 2007 Opublikowano 28 Lipca 2007 Cześć Ja też mieszkam niedaleko Świdnika Gdzie najczęściej latasz?
kylorc Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Opublikowano 28 Lipca 2007 Witaj Najczęściej latam na lotnisku w Świdniku w poniedziałki, czwartki i soboty razem z instruktorem Gładyszem i Bartkiem Szabatowskim :rotfl: . Przynajmniej raz w miesiącu bywam w RADAWCU. Musimy kiedyś razem polatać. POZDRO :jupi:
hubert_tata Opublikowano 28 Lipca 2007 Opublikowano 28 Lipca 2007 To na pewno się spotkamy. Podobno na modelarni trwa ostatnio ostra produkcja bezszczotek
kylorc Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Opublikowano 28 Lipca 2007 To prawda instruktor Gładysz codziennie przewija pare silników. ^_^'
Tomek Opublikowano 29 Lipca 2007 Opublikowano 29 Lipca 2007 To znowu bedzie można latać na płycie świdnickiego lotniska ???
kylorc Opublikowano 29 Lipca 2007 Autor Opublikowano 29 Lipca 2007 To znowu bedzie można latać na płycie świdnickiego lotniska no jasne jeszcze jak powstanie tam pas i port lotniczy to tym bardziej bedzie można :evil:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.