tede1408 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Przedstawiam model rysowany prze zemnie na karce A4. Moim celem było skonstruowane trenerka dolnopłata, bez lotek lub z lotkami. Mocowanie skrzydła to gumka recepturka. Plany rysowałem w 3-krotnym pomniejszeniu. Tak to wygląda: jeszcze tylko skrzydła narysuję i 2 wręgi Jak macie jakieś zastrzeżenia do projektu to napiszcie jeszcze coś: Wykorzystywanie tych planów do celów komercyjnych jest zabronione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sak122 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Ja mam zastrzeżenie, nie widzę żadnych planów EDIT: Od kiedy dolnopłat to trenerek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 No - nieźle, nieźle - zwłaszcza profil - CRD :lol2: A latało toto już ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tede1408 Opublikowano 23 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Nie latało. profil poprawiłem tylko stary skan jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 23 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 Sak122, nie widziałeś trenerka dolnopłata :roll: To proszę ,pierwszy z brzegu http://www.rysium.com/modele/129-big-bird-trener-dolnopat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.