robraf Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Cimek, nie mow tak bo tego zakażą i co ja wtedy będe robil? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwasiu Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 mag1.2, trochę weny i chęci. Puszki, butelki i trochę innych materiałów wtórnych i już troszke grosza wpadnie, na jakies silnik i regielek styknie Ja zawsze odkładam dziennie po 1, 2, 5zł do puchy jak mi tylko gdzieś w łapy wpadnie i zawsze uzbiera się na coś fajnego. A hobby jak każde, i zbieranie znaczków jest drogie jeśli chce się mieć te unikaty, ale zawsze można iść na kompromis i po kosztach z odzysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toretto1995 Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Sprzedam jeszcze swoje materiały by zdobyć pieniądze na tą apkę... :wink: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?p=364002#364002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel66 Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 za te pieniądze co masz poszukaj jakiegoś modelu w okazyjnej cenie i sprzedaj go 50zł drożej, zrobisz tak kilka razy i będziesz miał na apkę :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.