olo Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 olo a jakiej chcesz ?? wzorcem jest średnica wewnętrzna, a zewnętrzna celowana jest po ilości warstw i grubości tkaniny. Powierzchnia nie jest idealnie gładka, ale lekko przeszlifowac i OK . Ert jak dzieła ?? kręci się rurka ( wzorzec) i jeżdzi gąbka przesączająca żywicą Nie o takiej technice myślałem A średnica to 25 do 30 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Rurki węglowe i szklane kupuję w czechach...Za niewielkie pieniądze są dostępne rurki dowolnych rozmiarów... Możesz konkretniej gdzie i ceny napisz co tam kupiłeś i za ile Czy piszesz o Havlu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 piszę o SCZ ostrava Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 To ja moge wegla kupić na rurki ... jezeli projekt by ruszył dalej ... Projekt i wątek jest Modelmaniaka a rurki to on już ma. Zeby jakiś wspólny projekt powstał to trzeba by było uzgodnić np. wielkość modelu a tu wygląda to tak: Modelmaniak na silnik 80 do 100 ccm Ja na chińczyka 40 ccm Ty rozpiętość ok 140 cm Motyl bd. Czyli każdy sobie rzepkę skrobie.. Z takich założeń nie może wyjść nic wspólnego tylko modele będą podobne a każdy z innej beczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 piszę o SCZ ostrava Jeżdzisz tam osobiście ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 piszę o SCZ ostrava Jeżdzisz tam osobiście ? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 piszę o SCZ ostrava Jeżdzisz tam osobiście ? Tak Oglądam stronę rurek jeszcze nie znalazłem za to kupę innych ciekawych rzeczy.Staram się przeliczać ile to wychodzi na nasze. A coś konkretnego tam już kupiłeś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 A ja tam wam powiem ze ide jutro po styropian I zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.