Volt100 Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam wszystkich forumowiczów serdecznie Mam na imię Bartek, mieszkam w Mrzygłodzie, mam 13 lat i dopiero zaczynam swoją przygodę z modelarstwem. Zainteresowałem się tym forum dzięki wujkowi Google, szukając info o mojej pierwszej jeszcze w sumie zabawce, ale jednak czymś tam latającym ;d Tak poza tym to prowadzę małą sieć serwerów CS 1.6 i kilka rzeczy z nią związanych. Zawsze chciałem mieć coś co lata i myślę, że będę powiększał swoją przygodę z modelami helikopterków (samoloty jakoś mnie nie kręcą)... Dodam, że na początek kupiłem Black Hawk'a 3-kanałowego, wiem, że to jeszcze zabawka, ale w życiu helikopterkiem nie latałem i myślę, że ten mi wystarczy do nauki, potem przerzucę się na coś bardziej zaawansowanego. Mam nadzieję, że mimo mojego młodego wieku przyjmiecie mnie na forum miło. Pozdrawiam, Volt ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Witam na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.