kylorc Opublikowano 28 Lipca 2007 Opublikowano 28 Lipca 2007 Witam . Mam zamiar kupić tą aparaturę :shock: http://www.arthobby.eu/index.php?page=6&prod_id=47 Czy ten odbiornik Webra SCAN DS6 - 6 kanałów, synteza bez problemu współpracował by z tą aparaturą i czy to dobry wybór. Ten odbiornik można znaleść tu http://arthobby.pl/arthobbysklep.htm Zależ mi na szybkiej pomocy.
armand Opublikowano 28 Lipca 2007 Opublikowano 28 Lipca 2007 Motyl ma rację odbiornik WEBRA z syntezą jest nie udany. Polecam coś Multiplexa.
kylorc Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Opublikowano 28 Lipca 2007 Dzięki za szybką odpowiedż :mrgreen:
pawel_244 Opublikowano 29 Lipca 2007 Opublikowano 29 Lipca 2007 Ja polecam graupnera mx16s, mam dwa odbiorniki R16scan i nadajnik Mx-16s chodzi to wszsytko bardzo ladnie
PiotrK. Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 przyłączam sie do opinii o MX-16 - żadnych problemów, bardzo dobry zasięg, a ponadto nadajnik obsługuje się dzięki czytelnemu menu bajecznie łatwo; przełączanie kanałów w syntezie MX-16 jest wykonywane z poziomu menu, w Opticu o ile wiem jakimś przełącznikiem w module syntezy MX-16 można już kupić lekko poniżej 1000 PLN, a Optic + osobno kupiony odbiornik z syntezą będą kosztować ok 900 PLN ja bym się nawet długo nie zastanawiał...
pawel_244 Opublikowano 31 Lipca 2007 Opublikowano 31 Lipca 2007 Bardzo dobry sprzet godny polecenia, obslugi tego radia mozna sie nauczyc w okolo 1-2h ze wszystkimi funkcjami (nie mowie tu o ustawieniach dla heli) bo otym nie mam pojecia Mysle ze obsluga jest prostrza niz w MX-12, poniewaz tu jest wszystko ladnie podzielone na pod menu i nie trzeb przelatywac wszsytkich funkcji jednym ciagiem. Wchodzis np do pod menu ustawienia serw i ustawiasz wszystko to co chchesz. Pozatym graupner mx-16s ma taka funkcje jak zamiana kanalow dla weyjsc z odbiornika, tzn mozna sobie pozamieniac kolejnosci np ja tak mialem ze dla odbiornika robbe futaba 2ch to mialem gaz, a dla graupner gaz jest na 1 kanale. Nie bede sie rozpisywal wiadomo oco chodzi
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.