Rado Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Witam, kolejna ciekawa oferta: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=14499 W zeszłym tygodniu model dotarł do mnie. Realizacja zamówienia równe 14 dni (z czego 7 dni trwała kompletacja zamówienia i przepakowanie). Jest to najlepiej wykonany (pod względem jakości powierzchni) model z EPP jaki posiadam (Easy Glider, Pitts S12 Robbe, fox Pelikana). Przesyłka kosztowała więcej niż model, ale i tak się opłacało. Przy okazji ściągnąłem kilka gratów . Poniżej link do jednego z wielu filmików przedstawiających ten model: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Też go kupiłem,przesyłka w drodze. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2011 Jak tam?Oblatałeś swojego?Ja już jestem po pierwszym locie a właściwie walce.Oryginalne dźwignie nadają się do kosza,podwozie wraz z skrzynką także.Od razu to wzmocnij a dźwignie wymień na dłuższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.