Rafał Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Witam, podczas wczorajszej wizyty w markecie OBI w Bytomiu natrafiłem na ciekawą ofertę, a mianowicie komplet 21 ścisków w różnych rozmiarach za 10zł. Jakość przyzwoita. Cena rewelacyjna, bo normalnie za jednego trzeba zapłacić ok 2zł. Podejrzewam, że w innych marketach OBI też będą dostępne. Uwaga, znalazłem je w koszu promocyjnym przy kasie, a nie na stoisku. Poniżej zdjęcia, większe kliknięciu, jakość niestety telefoniczna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bzik4 Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Mam takie same juz rok czasu, też za 10pln z OBI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
extream Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Mam takie same juz rok czasu, też za 10pln z OBI.a ja z pół roku ;p cały czas ta "promocja" trwa 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
noker Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Kto ma blisko i mi kupi i podeśle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
extream Posted March 14, 2011 Share Posted March 14, 2011 Kto ma blisko i mi kupi i podeśle? Mam pod domem obi Proszę o adres na PW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.