DjJaseb Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 ...jak w temacie :wink: Pomyślałem, że gdyby ktoś chciał podzielić się wynikami swoich prac nad sceneriami/malowaniami dla modeli do symulaora PhoenixRC, mógłby to zrobić w konkretnym miejscu na forum. Takwięc zacznę od siebie... Postanowiłem stworzyć malowanie naszej polskiej grupy akrobacyjnej Żelazny...narazie dla modelu Yak54, gdyż Extra nie przypadła mi do gustu.. ;D Na chwilę obecną wygląda to tak: ...nie jest to szczyt profesjonalizmu, jedynie odrobina grzebania w GIMPie... Do całości potrzebny jest jeszcze program PhoenixCreator, aby wyeksportować tekstury do bardziej edytowalnego pliku *.bmp. Wmiarę możliwości czasowych będę kontynuował projekt Gdyby ktoś miał ochotę na oblot, poniżej link do malowania. Plik należy umieścić w folderze Moje Dokumenty/PhoenixRC/Schemes/ : http://www.mediafire.com/?ph61rykf5njdf4b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.