e-mir Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Modelarstwem interesuję się od zawsze choć moim głównym hobby jest elektronika. Obecnie latam kilkoma elektroszybowcami (oczywiście nie jednocześnie ) i latającym skrzydełkiem. Modelarstwo traktuję czysto rekreacyjnie, nie nalezę do żadnego klubu. Od kilku lat czytam różne posty na tym forum i niekiedy aż mnie "klawiatura swędzi" żeby coś napisać. Dlatego postanowiłem zostać pełnoprawnym członkiem forum, może moja wiedza komuś się przyda. Imię: Mirek, wiek: 51 lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri303 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witaj Mirku. Bardzo ciesze się z Twojej obecności. Ja też jestem nowy i lubie dużo pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Witamy Mirku. Doswiadczenie i wiedza zawsze mile widziane. Wladek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.