darek_op Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Chciałbym troszkę ożywić swojego piperka i poszukuję jakiejś strony gdzie można by znaleźć wzory tablic przyrządów do wydrukowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tede1408 Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 W necie znalazłem coś takiego: O to chodzi? Jeszcze znalazłem zdjęcie kokpitu pipera http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSiRJWUgP97CHIhQ6O1cLgeHB53EXQghDRJ7aHydeG9MSYqfiWLJw&t=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Mogę Ci poskrinować z Flight Simulatora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ten pulpit to chyba po bardzo mocnej modyfikacji. :wink: Trochę mało klimatycznie jak na samolot z przed IIWŚ. Ten jest mega klimatyczny... Mój faworyt. To z jakiegoś symka: Urocze... http://www.highergraphics.com/index.php?main_page=products_new&disp_order=2&page=3 To nie instrumenty, ale też ładny detal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Jeszcze znalazłem zdjęcie kokpitu pipera To nie jest kokpit (kabina) tylko tablica przyrządów. Chyba że miałeś na myśli, że to zdjęcie zrobione jest Z kokpitu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 To z jakiegoś symka:Nie jakiegoś tylko z doskonałego graficznie symulatora przez duże S. A jest nim FSX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 To z jakiegoś symka:Nie jakiegoś tylko z doskonałego graficznie symulatora przez duże S. A jest nim FSX. Osobiście uważam FSX za chłam. :wink: Przerost formy nad treścią. Graficzny fajerwek, który miał skłaniać ludzi do kupowania Zvisty. Dużo lepiej lata mi się w FS9, choć mu paru funkcji brakowało. Ale przynajmniej nie skakał mi nigdy jak otyła żaba. No i to co mnie interesowało najbardziej, czyli Polska, przynajmniej nie jest płaską, zieloną teksturą z szarymi kwadratami udającymi miasta, a tak potraktowano nasz kraj w FSX. :roll: Nawet o Wiśle zapomnieli. Zobaczymy co będzie w FS11. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość decodrew Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Problem z FSX jest taki że : >> na słabym sprzęcie się tnie >> na mocnym sprzęcie się tnie bo nie potrafi wykorzystać "mocy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noker Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Chłopaki, ale wiecie, że ustawianie tego typu symulatorów to nie tylko 'suwaki' na maxa w prawo? Znam duuużo ludzi, którzy nie ględzą tak jak wy na FSXa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.