Skocz do zawartości

Tablica przyrządów - gdzie znajdę wzory ?

darek_op

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym troszkę ożywić :D swojego piperka i poszukuję jakiejś strony gdzie można by znaleźć wzory tablic przyrządów do wydrukowania

Opublikowano

Jeszcze znalazłem zdjęcie kokpitu pipera

To nie jest kokpit (kabina) tylko tablica przyrządów. Chyba że miałeś na myśli, że to zdjęcie zrobione jest Z kokpitu :-)

Opublikowano

To z jakiegoś symka:

Nie jakiegoś tylko z doskonałego graficznie symulatora przez duże S. A jest nim FSX.
Opublikowano

To z jakiegoś symka:

Nie jakiegoś tylko z doskonałego graficznie symulatora przez duże S. A jest nim FSX.

Osobiście uważam FSX za chłam. :wink:

Przerost formy nad treścią. Graficzny fajerwek, który miał skłaniać ludzi do kupowania Zvisty.

Dużo lepiej lata mi się w FS9, choć mu paru funkcji brakowało.

Ale przynajmniej nie skakał mi nigdy jak otyła żaba. :P No i to co mnie interesowało najbardziej, czyli Polska, przynajmniej nie jest płaską, zieloną teksturą z szarymi kwadratami udającymi miasta, a tak potraktowano nasz kraj w FSX. :roll: Nawet o Wiśle zapomnieli.

Zobaczymy co będzie w FS11. :P

Gość decodrew
Opublikowano

Problem z FSX jest taki że :

>> na słabym sprzęcie się tnie

>> na mocnym sprzęcie się tnie bo nie potrafi wykorzystać "mocy" :D

Opublikowano

Chłopaki, ale wiecie, że ustawianie tego typu symulatorów to nie tylko 'suwaki' na maxa w prawo?

Znam duuużo ludzi, którzy nie ględzą tak jak wy na FSXa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.