JakubĆ Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 Witam! Jako że mój ojciec prowadzi serwis Elektroniczny postanowiliśmy zareklamować firmę na forum i oto jest firma która serwisuje: Ładowarki, regulatory, aparatury(w tym i te z Chin). Pytania proszę kierować bezpośredni do FIRMY
JakubĆ Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Od dziś serwis wszystkich elektronicznych części w tym również serw ( nie wszystkie ale znakomitą większość)W serwach tylko naprawa elektroniki!!!!!!!!!!!!!!
JakubĆ Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Opublikowano 1 Lipca 2011 Oto email i numer do firmy Tel.: 75 642 11 93 elektronika-1974@tlen.pl
AdamN Opublikowano 22 Listopada 2011 Opublikowano 22 Listopada 2011 Odradzam ten serwis z ręką na sercu. Miałem tam przykre doświadczenia z serwisantem panem Sylwestrem. Powiem tylko ze już miałem termin odwiedzenia komendy i złożenia wniosku o popełnieniu przestępstwa. Nie będę się rozpisywał co i jak bo 5 miesięcy bym musiał opisywać. Napisze jedynie ze straciłem 70zł a sprzęt wrócił do mnie w stanie gorszym jak wysłałem. Pozdrawiam wszystkich.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.