JakubĆ Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Witam! Jako że mój ojciec prowadzi serwis Elektroniczny postanowiliśmy zareklamować firmę na forum i oto jest firma która serwisuje: Ładowarki, regulatory, aparatury(w tym i te z Chin). Pytania proszę kierować bezpośredni do FIRMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubĆ Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Od dziś serwis wszystkich elektronicznych części w tym również serw ( nie wszystkie ale znakomitą większość)W serwach tylko naprawa elektroniki!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JakubĆ Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Oto email i numer do firmy Tel.: 75 642 11 93 elektronika-1974@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamN Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Odradzam ten serwis z ręką na sercu. Miałem tam przykre doświadczenia z serwisantem panem Sylwestrem. Powiem tylko ze już miałem termin odwiedzenia komendy i złożenia wniosku o popełnieniu przestępstwa. Nie będę się rozpisywał co i jak bo 5 miesięcy bym musiał opisywać. Napisze jedynie ze straciłem 70zł a sprzęt wrócił do mnie w stanie gorszym jak wysłałem. Pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.