JakubĆ Posted March 18, 2011 Share Posted March 18, 2011 Witam! Jako że mój ojciec prowadzi serwis Elektroniczny postanowiliśmy zareklamować firmę na forum i oto jest firma która serwisuje: Ładowarki, regulatory, aparatury(w tym i te z Chin). Pytania proszę kierować bezpośredni do FIRMY Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubĆ Posted April 15, 2011 Author Share Posted April 15, 2011 Od dziś serwis wszystkich elektronicznych części w tym również serw ( nie wszystkie ale znakomitą większość)W serwach tylko naprawa elektroniki!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubĆ Posted July 1, 2011 Author Share Posted July 1, 2011 Oto email i numer do firmy Tel.: 75 642 11 93 elektronika-1974@tlen.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdamN Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Odradzam ten serwis z ręką na sercu. Miałem tam przykre doświadczenia z serwisantem panem Sylwestrem. Powiem tylko ze już miałem termin odwiedzenia komendy i złożenia wniosku o popełnieniu przestępstwa. Nie będę się rozpisywał co i jak bo 5 miesięcy bym musiał opisywać. Napisze jedynie ze straciłem 70zł a sprzęt wrócił do mnie w stanie gorszym jak wysłałem. Pozdrawiam wszystkich. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.