Skocz do zawartości

F16 tzw. jet? PLUS mały ot o Trainerze

mefisto.boogie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym skompletować kaczkę lataczkę.

Model nie jest dla mnie, prezent dla znajomego lotnika.

Chcę ściągnąć części z HK wiec będę sypał linkami.

Jako tako skompletowałem już zestaw ale nie wiem czy wszystko jest i czy bedzie pasować.

Nadajnik + odbiornik

No i kabelek żeby posymulować na PC

eF16

Chciałbym się zmieścić w około 500zł, a tutaj się zamknę w tej kwocie.

Co o tym myślicie?

Opublikowano

Chciałbym skompletować kaczkę lataczkę.

Model nie jest dla mnie, prezent dla znajomego lotnika.

Jak lotnik, to da radę.

Mały zwinny tunelowy F16 jest suuper gdy nie wiemy od czego zacząć.

Powodzenia.

Opublikowano

Przy okazji myślę, że dla siebie też coś skompletuje. :)

A nie będę pisał nowego tematu.

Cessna

Aparatura będzie też od HK wiec nie bede wklajał

Ten pakiet bedzie ok?

No i teraz nie wiem jaką ładowarkę z HK kupić, może ktoś podesłać jak najtanszej? Nie potrzebuje na samym początku ekstremalnie dobrej.

Z góry dziękuję :D

Opublikowano

Przy okazji myślę, że dla siebie też coś skompletuje. :)

A nie będę pisał nowego tematu.

Cessna

Aparatura będzie też od HK wiec nie bede wklajał

Ten pakiet bedzie ok?

No i teraz nie wiem jaką ładowarkę z HK kupić, może ktoś podesłać jak najtanszej? Nie potrzebuje na samym początku ekstremalnie dobrej.

Z góry dziękuję :D

będzie dobry!

Opublikowano

TO przetestowałem, daje radę na początek.

Opublikowano

Tylko że nie jest dostępna i tu jest problem. Nie wiem czy ją jeszcze produkują a reszta przedmiotów z koszyczka jest dostępna od ręki czyli całość czekałaby nie wiadomo ile :/

Opublikowano

BudekPL napisał/a:

TO przetestowałem, daje radę na początek.

Ta ładowarka ładuje prądem 1A i nie ma możliwości jego regulacji. Pakiet 800mAh naładuje w trochę poniżej 1h, ale kosztem stopniowego zmniejszania się żywotności pakietu. Pewnie początkowo nie będzie to zauważalne, ale jeśli będziesz chciał się wkręcić w modelarstwo na trochę dłużej, zainwestuj później w ładowarkę programowalną.

W każdym razie, na początek może być.

EDIT:

Dostawy tych ładowarek są co 3 tygodnie, więc to wcale nie taki odległy termin. :)

Opublikowano

Tylko że nie jest dostępna i tu jest problem. Nie wiem czy ją jeszcze produkują a reszta przedmiotów z koszyczka jest dostępna od ręki czyli całość czekałaby nie wiadomo ile :/

TO jest chyba to samo.
Opublikowano

Uważam że nie warto oszczędzać :)

Ale po zakupie prezentu raczej na Cessnę dla mnie nie starczy, więc będę zbierał na kolejne zakupy :D

A eFem może dostanę na chwilkę, żeby spróbować :D

No to dziękuję za pomoc, lecą punkciki 8)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.