extra22 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 witam poszukuje jakis planow dlg najlepiej czegos podobnego do konstrucji modelu BUG Chcialem zbudowac cos podobnego konstrukcyjnie do buga bo niestety na laminowanie odsysanie itd to chyba jeszcze nie pora zbudowalem juz kilka depronowcow to wystarczy a ze mam piekna duza lake cos 300 x 400m i napewno dosc termiczna bo latam na paralotni z napedem i bardzo czesto z niej startuje i bardzo czesto zalpuje sie tam na piekna winde do nieba tak ze dlg do wyrzutu w wolnych chwilach by byl bardzo ok zeby wyjsc 40 m od domu i sobie rzucic modelem jesli bym mogl prosic kolegow o jakies plany takiego dlg podobnego do buga tylko zeby byl troche wiekszy ale o podobnej konstrucji byl bym bardzo wdzieczny i relacja z budowy tez bym sie podzielil takie plany dlg domowej roboty pozdrawiam
JacekO Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 lake cos 300 x 400m i napewno dosc termiczna bo latam na paralotni z napedem i bardzo czesto z niej startuje 1. Nie masz polskich znaków u siebie? Przez 5 minut zastanawiałem się jak można startować z jeziora na paralotni ;D 2. Dodaj odpowiednią literkę w nawiasie na pozątku tematu 3. Tutaj masz opis konstrukcji i do ściągnięcia plany konstrukcji DLG z balsy: http://www.pldaniels.com/flying/models/qfii/
extra22 Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Opublikowano 21 Marca 2011 no kolego problem w tym ze 2 tygodnie temu malo ręki nie straciłem (wypadek przy pracy )i niestety mam ja dość unieruchomioną cieszko mi sie nawet pisze 2 tez niezle dostala kolega mial mi taki modelek zrobic pomoc jak by nie to to bym latal na glajcie a modele troszeczke na puzniej zostawił wiec wybacz za pisownie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.