leito1610 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Jakiś czas temu miałem to radyjko,niema nawet rewersów , sprzedałem bodajże za 60 zł.... a tu patrze... ale cena ,i do tego jeszcze kwarce trzeba dokupić :rotfl: http://allegro.pl/aparatura-g-t-model-4-kanalowa-z-odbiornikiem-6ch-i1522160054.html
instruktor Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 w/g mnie temat nadaje się w istniejącym wątku "rodzynek z Allegro" A tak nawiasem mówiąc idiota usiłuje sprzedać badziewie za mnóstwo kasy
KrzysiekB. Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 takie "absurdy" cenowe powinny być z góry usuwane przez moderatorów allegro.. No ale..
pppd Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Bez przesady... przy dziesiątkach jak nie setkach tysięcy aukcji trudno wszystko zauważyć. Poza tym, trudno wymagać, aby pracownicy allegro znali się na wszystkim A cenę wybrać każdy może jaką chce, byle produkt był opisany prawidłowo i był umieszczony w prawidłowej kategorii.
karlem Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 ...byle produkt był opisany prawidłowo i był umieszczony w prawidłowej kategorii. A przeważnie nie jest.
paweln7 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Witam Kiedyś na aledrogo kupiłem auto na firmę ( faktura VAT ), po trzech dniach odebrałem zapłaciłem i wróciłem do siebie. Wystawiłem pozytywa a za parę dni przychodzi komunikat z alegro " sprzedający wystąpił o zwrot prowizji od transakcji " :?: ,telefon sprzedawcy głuchy. to ja skan faktury i wysyłam do alegro plus pare zdań wyjaśnienia. a najlepsze teraz :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: otrzymuje emeil z alegro " faktura nie stanowi dowodu zawarcia transakcji i oni zwracają prowizje sprzedającemu a mnie krają karą za nie wywiązanie się z transakcji " :?: :?: :?: Na następny emeil nie otrzymałem odpowiedzi. Widocznie trafiłem na pracownika któremu takie postępowanie odpowiadało i postępował w/g zasady czy się stoi czy się leży to wypłat się należy :lol2:
leito1610 Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Opublikowano 23 Marca 2011 Z obsługą allegro rozmawia się jak z botami ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.