Skocz do zawartości

Aparatura za ,,przystępną'' cene :D

leito1610

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bez przesady... przy dziesiątkach jak nie setkach tysięcy aukcji trudno wszystko zauważyć.

Poza tym, trudno wymagać, aby pracownicy allegro znali się na wszystkim :) A cenę wybrać każdy może jaką chce, byle produkt był opisany prawidłowo i był umieszczony w prawidłowej kategorii.

Opublikowano

Witam

Kiedyś na aledrogo kupiłem auto na firmę ( faktura VAT ),

po trzech dniach odebrałem zapłaciłem i wróciłem do siebie.

Wystawiłem pozytywa a za parę dni przychodzi komunikat z alegro " sprzedający wystąpił o zwrot prowizji od transakcji " :?: ,telefon sprzedawcy głuchy.

to ja skan faktury i wysyłam do alegro plus pare zdań wyjaśnienia.

a najlepsze teraz :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

otrzymuje emeil z alegro " faktura nie stanowi dowodu zawarcia transakcji i oni zwracają prowizje sprzedającemu a mnie krają karą za nie wywiązanie się z transakcji " :?: :?: :?:

Na następny emeil nie otrzymałem odpowiedzi.

Widocznie trafiłem na pracownika któremu takie postępowanie odpowiadało i postępował w/g zasady czy się stoi czy się leży to wypłat się należy :lol2:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.